Menü Bezárás

Gesztenyefasori Iskoláért Egyesület

Nyertes pályázataink:

VP6-19.2.1-62-8.1.4-17 kódszámú pályázat

Szakmai beszámoló

A szakmai beszámoló tartalmazza a VP6-19.2.1-62-8.1.4-17 kódszámú, 3010178240 támogatási azonosítójú számú pályázat műszaki-szakmai előrehaladásának leírását, valamint beszámolót a projekt eredményességéről és hatékonyságáról.

A projekt szakmai tartalma:

A projekt a Támogatói Okirat kézhezvételét követően kezdődött, amikor a pályázat keretében az alábbi eszközök kerültek beszerzésre:

9 db projektor

2 db projektor izzó

1 db interaktív tábla

A projekt megvalósítása során beszereztük az eszközöket, ami nagyban szolgálja az egyesület színvonalának növelését. A megvalósítás során mindig az értéket a pénzért elvet végig szem előtt tartottuk.

A projekt eredménye és hatásai:

A projekt segítségével az egyesületünk szolgáltatásainak színvonala növekedett, a beszerzett eszközök segítségével, sokkal eredményesebben dolgozni. Projektünk tervezésekor igyekeztünk a költséghatékonyságra és környezettudatosságra egyaránt figyelmet fordítani. Az ár-érték arányokat szem előtt tartva kerestük a legjobb technológiai megoldást. A kiválasztott eszközök gyors munkavégzése alacsony áramfogyasztással is párosul, ezért energiafogyasztás szempontjából is hatékonynak tekinthető.


2013. LEADER pályázat

A Helyi Vidékfejlesztési Stratégiák LEADER fejezetének végrehajtásához


2012. LEADER pályázat

Egyesületünk a MEZŐFÖLDI HACS területén működő civil szervezetek szolgáltatásainak fejlesztése pályázatán felújítottuk hangtechnikai eszközeinket.